Hopp til innholdet

Hjemmetjenester

Ecura Hjemmetjenester (tidligere Asor AS) har levert hjemmetjenester i Oslo-regionen siden 1999. Selskapet leverer tjenester både gjennom den offentlige brukervalgordningen, og tjenester på det private markedet.

Vi kjenner viktigheten av forutsigbarhet, trygghet og stabilitet i hverdagen – og legger dette som grunnlagt for et godt samarbeid med våre brukere og deres pårørende.

Dette kan du forvente av oss

Ecura Hjemmetjenester har kontrakt med 17 kommuner, og leverte tjenester til nærmere 500 brukere årlig. Selskapet har kontorer sentralt i Oslo, og har 17 servicebiler som bringer våre medarbeidere effektivt frem til hvert tjenestested. Ecura Hjemmetjenester er en solid bedrift som skårer høyt på tilfredshet blant brukerne og oppdragsgivere. Våre eiere setter krav til kvalitet og arbeidsmiljø foran kravet til profitt.
Vi legger stor vekt på sosial trivsel og har bl.a. arrangert årlige åpne sommerfester for brukere og ansatte.

LEDIG STILLING


Ecura ønsker medarbeidere som er utadvendte og som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Vi ser etter mennesker med variert bakgrunn og utdanning.

SE LEDIGE STILINGER

til toppen

world quality day

Med satsing på kvalitet, kompetanse og innovasjon bygger vi Norges ledende helse- og omsorgsselskap. Ecura er Norges første helseforetak med ISO sertifisering for informasjonssikkerhet.

Vi er også sertifisert for:

Stempelet som bekrefter at Ecura BPA er Kiwa-sertifisert, i tillegg til å være MSYS 004-sertifisert.
ISO: 9001 – Kvalitet
ISO: 14001 – Miljø
ISO: 27001 – Informasjonssikkerhet
ISO: 45001 – Arbeidsmiljø