Hopp til innholdet

Velferdsteknologi

Velferdsteknologi for alle aldre, ikke bare for eldre!

Bruk av velferdsteknologiske løsninger kan bidra til økt trygghet og bedre tjenester for våre oppdragsgivere, brukere og pårørende. Godt dokumenterte erfaringer viser at velferdsteknologi kan gi mer effektiv bruk av ressurser i helse- og omsorgstjenestene.

Det Nasjonale velferdsteknologiprogrammet, som er et samarbeid mellom KS, Direktoratet for e-helse og Helsedirektoratet, har bidratt til store endringer i kommunene. Mer enn 200 kommuner har vært med i prosjekter som har tatt i bruk velferdsteknologiske løsninger på ulike måter. Kommuner som har deltatt i det nasjonale velferdsteknologiprogrammet fra 2013-2016 har utviklet kunnskap og verktøy som gjør det mulig for dem å gjennomføre nødvendige endringsprosesser.
Det er viktig å understreke at bruk av Velferdsteknologi ikke handler om Teknologi alene, men om mennesker som skal ta dette i bruk. Teknologien arbeider ikke av seg selv. Vi må gjøre jobben for å få den til å virke i vår tjeneste. Med andre ord krever dette utprøvinger og piloter som først og fremst skal gi oss kompetanse til å bruke teknologien der det passer vår tjeneste.
Det er også verdt å merke seg at Velferdsteknologi kan gi bedre tjenester for flere enn eldre i eget hjem. Det finnes nå gode erfaringer innen de fleste områder innen helse.

​​Velferdsteknologi er et fagområde i rask utvikling i hele Norge og vi i Ecura ønsker å posisjonere oss her.

Velferdsteknologi

Hvorfor satser Ecura på velferdsteknologi?

Bruk av teknologi krever tjenesteinnovasjon og samarbeid

LEDIG STILLING


Ecura ønsker medarbeidere som er utadvendte og som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Vi ser etter mennesker med variert bakgrunn og utdanning.

SE LEDIGE STILINGER

til toppen

world quality day

Med satsing på kvalitet, kompetanse og innovasjon bygger vi Norges ledende helse- og omsorgsselskap. Ecura er Norges første helseforetak med ISO sertifisering for informasjonssikkerhet.

Vi er også sertifisert for:

Stempelet som bekrefter at Ecura BPA er Kiwa-sertifisert, i tillegg til å være MSYS 004-sertifisert.
ISO: 9001 – Kvalitet
ISO: 14001 – Miljø
ISO: 27001 – Informasjonssikkerhet
ISO: 45001 – Arbeidsmiljø