Om oss

Ecura AS ble etablert i 2016 og leverer helse- og omsorgstjenester til private og offentlige kunder. Våre datterselskaper har flere tiårs erfaring som leverandører av slike tjenester.

Med satsing på kvalitet, kompetanse og innovasjon bygger vi Norges ledende helse- og omsorgsselskap.

Ecura er en stor tilbyder av heldøgns bo og habiliteringstjenester for personer med utviklingshemming, autismespekterforstyrrelser og psykiske lidelser. Vi har lokasjoner både på Østlandet, Vestlandet og i Midt- Norge.

Ecura er også i en rekke kommuner godkjent leverandør av tjenesten Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) og yter i tillegg tjenester i hjemmet både i form av praktisk bistand, hjemmesykepleie og stasjonær sykepleie.

 

Ecura tilbyr også vikar- og bemanningsløsninger av helsefagpersonell i hele Norge. Vi formidler også veiledningstjenester, kursprogrammer og andre kompetansehevende tiltak innenfor helsefag.

Gjennom vårt datterselskap Vangseter er vi en av Norges ledende aktører innen privatfinansiert rusbehandling.

Totalt sysselsetter vi ca. 1 700 personer og har virksomheter over store deler av landet.

Ecuras visjon

Vår kvalitetsstrategi

Vår historie

Ledelsen i Ecura

LEDIG STILLING


Ecura ønsker medarbeidere som er utadvendte og som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Vi ser etter mennesker med variert bakgrunn og utdanning.

SE LEDIGE STILINGER

til toppen

world quality day

Med satsing på kvalitet, kompetanse og innovasjon bygger vi Norges ledende helse- og omsorgsselskap. Ecura er Norges første helseforetak med ISO sertifisering for informasjonssikkerhet.

Vi er også sertifisert for:

Stempelet som bekrefter at Ecura BPA er Kiwa-sertifisert, i tillegg til å være MSYS 004-sertifisert.
ISO: 9001 – Kvalitet
ISO: 14001 – Miljø
ISO: 27001 – Informasjonssikkerhet
ISO: 45001 – Arbeidsmiljø