Scroll to top

Praktisk bistand

Hjemmehjelp (praktisk bistand) er et tilbud til personer som er avhengig av hjelp i hverdagen på grunn av sykdom, funksjonshemning, alder eller andre årsaker.

Dette kan du forvente av oss i hjemmehjelpen:

  • En egen konsulent som følger deg opp
  • Stabilitet rundt tid og person som utfører tjenesten
  • Fleksibilitet og forutsigbarhet
  • En stabil tjeneste tilrettelagt etter dine ønsker og behov.

I dag kan alle hjemmeboende som har, eller får innvilget kommunal hjemmehjelp selv velge hvem som skal utføre disse tjenestene. Asor har lang erfaring innen hjemmehjelp og praktisk bistand, og leverer tjenesten i alle Oslos bydeler. Våre konsulenter er alltid lett tilgjengelige og bestreber at du som kunde skal oppleve en stabil og forutsigbar tjeneste relatert til fast dag, fast tid og fast person. Om du som kunde eller pårørende har spørsmål vedrørende våre tjenester eller bare ønsker å få et nærmere inntrykk av oss er det bare å ta kontakt.

Den som har vedtak får
  • personlig hygiene og stell
  • matlaging, og i noen tilfeller handling av varer
  • rengjøring
  • klesvask
Hva koster tjenesten?

Husholdningens samlede inntekt avgjør hvor mye du skal betale. Egenandel er den samme om du velger privat eller kommunal leverandør. Dette forutsetter at du har et vedtak. Du betaler per time, men aldri mer enn maksbeløpet for din inntekt. For tiden oppgis dette på hver kommune sine sider. Det tas forbehold om endringer i lovverket.

Vedtak

Dersom du allerede har fått et vedtak om hjemmehjelp (praktisk bistand), da har du det du trenger for at vi kan organisere rett hjelp til deg.Hvis du ikke har noe vedtak, kan vi hjelpe deg med å søke om dette. Ønsker du mer informasjon om hvordan du kan søke om et vedtak kan du lese mer her

Søknad Oslo Kommune

 

Princess Dalere, Leder for hjemmehjelp (praktisk bistand)
Tlf 22 68 89 91

e-post: hjemmetjenester@ecura.no

Kontakt oss

Ecura Hjemmetjenester
Østensjøveien 14, 0661 Oslo
Tlf 22 68 89 91 – e-post: hjemmetjenester@ecura.no

 

Princess Dalere, Leder for Hjemmehjelp

Tlf 22 68 89 91

e-post: hjemmetjenester@ecura.no