Hopp til innholdet

Praktisk bistand

Hjemmehjelp (praktisk bistand) er et tilbud til personer som er avhengig av hjelp i hverdagen på grunn av sykdom, funksjonshemning, alder eller andre årsaker.

Dette kan du forvente av oss i hjemmehjelpen:

I dag kan alle hjemmeboende som har, eller får innvilget kommunal hjemmehjelp selv velge hvem som skal utføre disse tjenestene. Asor har lang erfaring innen hjemmehjelp og praktisk bistand, og leverer tjenesten i alle Oslos bydeler. Våre konsulenter er alltid lett tilgjengelige og bestreber at du som kunde skal oppleve en stabil og forutsigbar tjeneste relatert til fast dag, fast tid og fast person. Om du som kunde eller pårørende har spørsmål vedrørende våre tjenester eller bare ønsker å få et nærmere inntrykk av oss er det bare å ta kontakt.

Den som har vedtak får
Hva koster tjenesten?

Husholdningens samlede inntekt avgjør hvor mye du skal betale. Egenandel er den samme om du velger privat eller kommunal leverandør. Dette forutsetter at du har et vedtak. Du betaler per time, men aldri mer enn maksbeløpet for din inntekt. For tiden oppgis dette på hver kommune sine sider. Det tas forbehold om endringer i lovverket.

Vedtak

Dersom du allerede har fått et vedtak om hjemmehjelp (praktisk bistand), da har du det du trenger for at vi kan organisere rett hjelp til deg.Hvis du ikke har noe vedtak, kan vi hjelpe deg med å søke om dette. Ønsker du mer informasjon om hvordan du kan søke om et vedtak kan du lese mer her

Søknad Oslo Kommune

Princess Dalere

Leder for hjemmehjelp (praktisk bistand)

22 68 89 91
[email protected]

LEDIG STILLING


Ecura ønsker medarbeidere som er utadvendte og som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Vi ser etter mennesker med variert bakgrunn og utdanning.

SE LEDIGE STILINGER

til toppen

world quality day

Med satsing på kvalitet, kompetanse og innovasjon bygger vi Norges ledende helse- og omsorgsselskap. Ecura er Norges første helseforetak med ISO sertifisering for informasjonssikkerhet.

Vi er også sertifisert for:

Stempelet som bekrefter at Ecura BPA er Kiwa-sertifisert, i tillegg til å være MSYS 004-sertifisert.
ISO: 9001 – Kvalitet
ISO: 14001 – Miljø
ISO: 27001 – Informasjonssikkerhet
ISO: 45001 – Arbeidsmiljø