Hopp til innholdet

Kunde

2 mars 2023

De siste årene har svenske Jamil Aslanov kombinert legestudiene i Polen med jobbing for Ecura Care. – Det har fungert fra første stund, sier Jamil. – Første gang jeg jobbet i Norge hadde jeg 10 000 spørsmål, og kontaktpersonen min hos Ecura Care kunne svare på alle. Det gjorde det utrolig enkelt å komme tilbake år etter år.

Fikk anbefalt Ecura

Jamil går det fjerde året på legeutdanningen ved det medisinske universitetet i Gdańsk, og skal i gang med sin åttende termin. Det tok ikke lang tid fra han flyttet fra hjembyen Växjø i Sverige til Gdańsk før han fikk venner som hadde jobbet for Ecura og anbefalte ham å gjøre det samme. Etter å ha vært på et informasjonsmøte hvor representanter fra Ecura fortalte om ordningen, bestemte han seg for å søke. Sommeren 2021 jobbet han 6 uker som vikar i en kommune i Nordland. – Alt stemte, sier han. – Jeg trivdes godt med kollegaene mine, i leiligheten som Ecura ordnet til meg og i tettstedet jeg jobbet. Og lurte jeg på noe, var Ecura-kontakten min bare en e-post, en SMS eller en telefonsamtale unna. Det kjentes nesten ikke ut som om jeg jobbet i et annet land, for alt ble så godt lagt til rette for meg.

Alle gode ting er tre – så langt

Etter oppholdet i Nordland har Jamil jobbet i Norge i ytterligere to ferier; én måned på Vestlandet i fjor sommer, og en måned i Midt-Norge nå i juleferien. – Nettopp det at Ecura er så smidige, har gjort det enkelt å komme tilbake flere ganger, sier Jamil. – For meg har dette vært en veldig god erfaring. Ikke bare får jeg praktisere faget mitt, men jeg fått utfordret meg selv ved å jobbe i et annet land.

For Jamil, som jo er svensk, innrømmer at han var spent på hvordan det skulle være å ha norsk som arbeidsspråk. Det har heldigvis aldri vært et problem – selv om han har jobbet med folk med mange ulike dialekter. – Jeg kom raskt inn i det, smiler han. – Og mange av ordene er helt eller delvis like på svensk og norsk.

Anbefaler det varmt

Nå er Jamil tilbake i Gdańsk – men han har planer om å komme tilbake og jobbe som vikar allerede til sommeren – om ikke før. – Jeg vil gjerne fortsette å jobbe for Ecura også i årene som kommer, sier han, – og jeg anbefaler alle andre å ta kontakt med dem for å høre om dette kan være noe for dem. Jeg har i alle fall ikke angret en dag på at jeg ble en Ecura-er!

Vil du jobbe hos oss?

Ta kontakt med oss for en prat eller registrer deg som vikar!

LEDIG STILLING


Ecura ønsker medarbeidere som er utadvendte og som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Vi ser etter mennesker med variert bakgrunn og utdanning.

SE LEDIGE STILINGER

til toppen

world quality day

Med satsing på kvalitet, kompetanse og innovasjon bygger vi Norges ledende helse- og omsorgsselskap. Ecura er Norges første helseforetak med ISO sertifisering for informasjonssikkerhet.

Vi er også sertifisert for:

Stempelet som bekrefter at Ecura BPA er Kiwa-sertifisert, i tillegg til å være MSYS 004-sertifisert.
ISO: 9001 – Kvalitet
ISO: 14001 – Miljø
ISO: 27001 – Informasjonssikkerhet
ISO: 45001 – Arbeidsmiljø