Hopp til innholdet

Rus og Avhengighet

Ingen ventetid – få behandling med en gang

Vangseter, som eies 100% av Ecura AS, er et privat behandlingssenter med egen klinikk på Jevnaker og et poliklinisk dagsenter i Oslo. Dagsenteret åpnet i 2016 som et lavterskeltilbud for de som ikke nødvendigvis trenger klinikkopphold for å oppnå livsstilsendringen de trenger.

Flere yrkesgrupper samarbeider om å tilpasse et behandlingsopplegg etter den enkelte klients behov. Behandlingen foregår både individuelt og i grupper, og vi har et meget godt familieprogram som en fast del av klinikkoppholdet. Sykdomslære, som gjør at den enkelte får kunnskap om avhengighet og forståelse for mekanismer i handlingsmønstret sitt, er viktig for å gi den enkelte det nødvendige verktøyet for å møte utfordringer i hverdagen på en annen måte enn tidligere. Etter behandling i klinikk følger ulike tiltak som kan omfatte poliklinisk behandling, terapi og et ettervern som tilpasses den enkeltes behov. Vi setter også alle våre klienter i kontakt med en lokal selvhjelpsgruppe.

Våre terapeuter er profesjonelt utdannet fagpersonell med høy ekspertise på avhengighet. I tillegg består teamet vårt av frivillige som selv har slitt med avhengighet, og som er til uvurderlig støtte for den som nå trenger hjelp. Bruken av fagutdannede terapeuter skiller oss fra andre private behandlingssentre.

Våre klienter er ikke en ensartet gruppe. De er unge og gamle, kvinner og menn og de kommer fra alle samfunnslag. Felles er gjerne en tilværelse som kan se flott og fin ut på overflaten, men som dekker over en hverdag hvor rusen ofte er tilstede. Det kan dreie seg om å leve under et sterkt press om å prestere, eller å leve med angst, depresjoner, posttraumatisk stress eller andre psykiske lidelser. Våre klienter har ofte høy funksjon, men bruker likevel alkohol eller andre rusmidler for å kompensere for det de opplever som vanskelig i livet sitt.
På Vangseter jobber vi ikke bare med å fjerne symptomene, men vi kartlegger og behandler de bakenforliggende årsakene til avhengigheten.

Besøk oss på www.vangseter.no


Ring Vangseter
62550560
www.vangseter.no

LEDIG STILLING


Ecura ønsker medarbeidere som er utadvendte og som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Vi ser etter mennesker med variert bakgrunn og utdanning.

SE LEDIGE STILINGER

til toppen

world quality day

Med satsing på kvalitet, kompetanse og innovasjon bygger vi Norges ledende helse- og omsorgsselskap. Ecura er Norges første helseforetak med ISO sertifisering for informasjonssikkerhet.

Vi er også sertifisert for:

Stempelet som bekrefter at Ecura BPA er Kiwa-sertifisert, i tillegg til å være MSYS 004-sertifisert.
ISO: 9001 – Kvalitet
ISO: 14001 – Miljø
ISO: 27001 – Informasjonssikkerhet
ISO: 45001 – Arbeidsmiljø