Hopp til innholdet

Avlastningstjenester

På vårt senter på Toten som heter Nærsten tilbyr vi avlastning i flotte omgivelser. Her er også dagtilbud, alternativ læringsarena for barn og unge og korttidstilbud på døgnbasis.

Avlastningen gis i en egen leilighet på over 200 m2 og er døgnbemannet. Tilbudet kan gis til 3-4 barn samtidig. Det er også muligheter for å ta inn hele familier på korttidsopphold for å vurdere samspill og behov for veiledning.

På Nærsten er det aktiviteter som snekkerverksted, egen kino, multimediarom på loftet, hønsehus med fòring og stell av hønene, turmuligheter, skiløype bokstavelig talt «over gårdsplassen» og mye mer.

Innen kort avstand er det tilgang til badeland (Raufoss), fotballbaner, fiskemuligheter, alpint (Gjøvik) og mange andre morsomme aktiviteter året rundt. Her skal ingen kjede seg!

Foreldre skal være sikre på at barna deres har det trygt og godt med kompetent personell rundt seg 24 timer i døgnet.

Vi kan på kort varsel tilrettelegge et avlastningstilbud for barn og unge i større eller mindre omfang. Tilbudet er fleksibelt og kan skreddersys den enkelte families behov.

Kontakt oss på:

90 89 69 89
[email protected]

LEDIG STILLING


Ecura ønsker medarbeidere som er utadvendte og som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Vi ser etter mennesker med variert bakgrunn og utdanning.

SE LEDIGE STILINGER

til toppen

world quality day

Med satsing på kvalitet, kompetanse og innovasjon bygger vi Norges ledende helse- og omsorgsselskap. Ecura er Norges første helseforetak med ISO sertifisering for informasjonssikkerhet.

Vi er også sertifisert for:

Stempelet som bekrefter at Ecura BPA er Kiwa-sertifisert, i tillegg til å være MSYS 004-sertifisert.
ISO: 9001 – Kvalitet
ISO: 14001 – Miljø
ISO: 27001 – Informasjonssikkerhet
ISO: 45001 – Arbeidsmiljø