Hopp til innholdet

Vikartjenester

Ambio Helse, Accurate Care og Legepartner har lang fartstid i å levere fleksible og trygge bemanningsløsninger for oppdragsgivere i hele Norge. Vi leverer fagpersonell – herunder leger, anestesisykepleiere, operasjonssykepleiere, sykepleiere, helsefagarbeidere, fysioterapeuter, assistenter, intensivsykepleiere, avdelingsledere, mellomledere og studenter innen helse og omsorg. Vi har et utstrakt nettverk av dyktig fagpersonell som jobber som vikarer gjennom oss. Vi kan tilby helsevikarer på meget kort varsel og vi har hele tiden fokus på kvalitet og kompetanse slik at du som oppdragsgiver skal føle deg trygg på at du får den kompetansen du trenger. Kontakt oss for mer informasjon eller priser

Sykepleier: Ambio Helse og Accurate Care har en egen sykepleier som foretar en nøye kartlegging av arbeidsstedet før våre vikarer skal ut i jobb. Dette bidrar til at vi kan gi best mulig informasjon ut til våre medarbeidere noe som skaper tryggere og mer tilfredse vikarer.

Ved behov for leger, spesiasykepleiere eller helsesekretærer – kontakt Legepartner AS.

Vi trenger flere flinke folk!

Vi er stadig på utkikk etter eventyrlystne helsepersonell som ønsker å jobbe i Norge. Du kan jobbe både kortere og lengre perioder for oss, året rundt. Vi er et selskap i vekst, og vi har mange ulike oppdrag rundt om i hele Norge. Kontakt enten Ambio Helse ASAccurateCare AS eller Legepartner AS.

LEDIG STILLING


Ecura ønsker medarbeidere som er utadvendte og som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Vi ser etter mennesker med variert bakgrunn og utdanning.

SE LEDIGE STILINGER

til toppen

world quality day

Med satsing på kvalitet, kompetanse og innovasjon bygger vi Norges ledende helse- og omsorgsselskap. Ecura er Norges første helseforetak med ISO sertifisering for informasjonssikkerhet.

Vi er også sertifisert for:

Stempelet som bekrefter at Ecura BPA er Kiwa-sertifisert, i tillegg til å være MSYS 004-sertifisert.
ISO: 9001 – Kvalitet
ISO: 14001 – Miljø
ISO: 27001 – Informasjonssikkerhet
ISO: 45001 – Arbeidsmiljø