Scroll to top
  • 45 63 29 19

Vikartjenester

Ambio Helse og Accurate Care har siden 2008 levert fleksible og trygge bemanningsløsninger for oppdragsgivere i hele Norge. Vi leverer fagpersonell – herunder sykepleiere, helsefagarbeidere, fysioterapeuter, assistenter, intensivsykepleiere, avdelingsledere, mellomledere og studenter innen helse og omsorg. Vi har et utstrakt nettverk av dyktig fagpersonell som jobber som vikarer gjennom oss. Vi kan tilby helsevikarer på meget kort varsel og vi har hele tiden fokus på kvalitet og kompetanse slik at du som oppdragsgiver skal føle deg trygg på at du får den kompetansen du trenger.

Sykepleier: Ambio Helse og Accurate Care har en egen sykepleier som foretar en nøye kartlegging av arbeidsstedet før våre vikarer skal ut i jobb. Dette bidrar til at vi kan gi best mulig informasjon ut til våre medarbeidere noe som skaper tryggere og mer tilfredse vikarer.

Vi trenger flere flinke folk!

Vi er stadig på utkikk etter eventyrlystne helsepersonell som ønsker å jobbe i Norge. Du kan jobbe både kortere og lengre perioder for oss, året rundt. Vi er et selskap i vekst, og vi har mange ulike oppdrag rundt om i hele Norge. Kontakt enten Ambio Helse AS eller AccurateCare AS.

KONTAKT OSS


Jernbanetorget 4a, 0154 Oslo
Tlf 22 41 17 02
e-post post@ambio.no
www.ambiohelse.no

 

Kongensgate 12, 7716 Steinkjer
Tlf 741 57 200
post@acare.no
www.accuratecare.no