Hopp til innholdet

Helsebemanning – Ecura Care

Bedre liv – tilstrekkelig og rett personell på jobb

Tilstrekkelig og rett personell på jobb er avgjørende for å sikre bedre liv både for brukere og ansatte. Hvis det ikke utdannes flere vil det, i følge Helsedirektoratet, i 2035 være en underdekning på nær 57 000 helsefagarbeidere og 28 000 sykepleiere. Gjennom vikarformidling og rekruttering til faste stillinger bidrar vi til en mer fleksibel utnyttelse av den arbeidskraften vi allerede har i Norge samt til arbeidsinnvandring fra andre land.

Ecura Care tilbyr autorisert helsepersonell med riktig kompetanse, på rett sted og til rett tid. Vårt mål er å sikre et forsvarlig helsetilbud gjennom å levere presise omsorgstjenester med god kvalitet. Med kort responstid og stor tilgang på personell løser vi alle oppdrag med fokus på kvalitet og kontinuitet.

Vi tilbyr bemanning av sykepleiere, fysioterapeuter og helsefagarbeidere samt leger, intensivsykepleiere, anestesisykepleiere, operasjonssykepleiere og helsesekretærer.

Våre tjenester kan i hovedsak deles inn i to kategorier;

Vi tar oss av all nødvendig kvalifikasjonskontroll, papirarbeid og nødvendig språkopplæring.

Dere har behovet – vi hjelper til med å finne løsningen.

 

Vikarformidling

Ecura Care er en fusjon av de tidligere selskapene Ambio Helse, Accurate Care og Legepartner og har lang fartstid i å levere fleksible og trygge bemanningsløsninger for oppdragsgivere i hele Norge. Vi leverer fagpersonell – herunder leger, anestesisykepleiere, operasjonssykepleiere, sykepleiere, helsefagarbeidere, fysioterapeuter, assistenter, intensivsykepleiere, avdelingsledere, mellomledere og studenter innen helse og omsorg. Vi har et utstrakt nettverk av dyktig fagpersonell som jobber som vikarer gjennom oss. Vi kan tilby helsevikarer på meget kort varsel og vi har hele tiden fokus på kvalitet og kompetanse slik at du som oppdragsgiver skal føle deg trygg på at du får den kompetansen du trenger. Kontakt oss for mer informasjon eller priser

Sykepleier: Ecura Care har en egen sykepleier som foretar en nøye kartlegging av arbeidsstedet før våre vikarer skal ut i jobb. Dette bidrar til at vi kan gi best mulig informasjon ut til våre medarbeidere noe som skaper tryggere og mer tilfredse vikarer.

Vi trenger flere flinke folk!

Vi er stadig på utkikk etter eventyrlystne helsepersonell som ønsker å jobbe i Norge. Du kan jobbe både kortere og lengre perioder for oss, året rundt. Vi er et selskap i vekst, og vi har mange ulike oppdrag rundt om i hele Norge. Kontakt Ecura Care

LEDIG STILLING


Ecura ønsker medarbeidere som er utadvendte og som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Vi ser etter mennesker med variert bakgrunn og utdanning.

SE LEDIGE STILINGER

til toppen

world quality day

Med satsing på kvalitet, kompetanse og innovasjon bygger vi Norges ledende helse- og omsorgsselskap. Ecura er Norges første helseforetak med ISO sertifisering for informasjonssikkerhet.

Vi er også sertifisert for:

Stempelet som bekrefter at Ecura BPA er Kiwa-sertifisert, i tillegg til å være MSYS 004-sertifisert.
ISO: 9001 – Kvalitet
ISO: 14001 – Miljø
ISO: 27001 – Informasjonssikkerhet
ISO: 45001 – Arbeidsmiljø