Hopp til innholdet

Klageskjema

Hensikten med dette klageskjemaet er å gjøre det mulig for oss å raskt og effektivt kunne besvare klagen eller forespørselen din. Utfylt informasjon blir arkivert og lagret etter at saken din er behandlet. Etter fem år vil denne informasjonen slettes. Om du skulle ha spørsmål angående skjemaet eller denne prosessen, ta kontakt på følgende e-postadresse: [email protected].

  Dine kontaktdetaljer:


  HjemmeadresseForretningsadresse


  Jeg er jobbsøkerJeg er tidligere Ecura-ansatt eller oppdragsmottakerJeg er nåværende Ecura-ansattJeg er familiemedlem, etterfølger eller nødkontakt til en ansattJeg er ansatt hos kunde eller forretningspartner av EcuraJeg er ansatt hos en leverandør eller underleverandør av EcuraJeg er tjenestemottaker / privatpersonJeg er noe annet – fyll inn mer informasjon nedenfor:

  Skjemaet sendes til den e-postadressen du får oppgitt i varslingene på nettsiden eller som er indikert i personvernerklæringen.

  LEDIG STILLING


  Ecura ønsker medarbeidere som er utadvendte og som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Vi ser etter mennesker med variert bakgrunn og utdanning.

  SE LEDIGE STILINGER

  til toppen

  world quality day

  Med satsing på kvalitet, kompetanse og innovasjon bygger vi Norges ledende helse- og omsorgsselskap. Ecura er Norges første helseforetak med ISO sertifisering for informasjonssikkerhet.

  Vi er også sertifisert for:

  Stempelet som bekrefter at Ecura BPA er Kiwa-sertifisert, i tillegg til å være MSYS 004-sertifisert.
  ISO: 9001 – Kvalitet
  ISO: 14001 – Miljø
  ISO: 27001 – Informasjonssikkerhet
  ISO: 45001 – Arbeidsmiljø