Hopp til innholdet

Jobbe hos oss

Spennende utfordringer i Ecura

Ecura ønsker medarbeidere som er utadvendte og som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Å yte den nødvendige hjelpen, enten det er å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke det personlige velværet byr på varierte og spennende utfordringer både faglig og menneskelig.

Fordelene med å arbeide i et stort miljø som Ecura er mange. Alt fra strukturert arbeid med Helse-, miljø- og sikkerhet (HMS), nøye kvalitetssikrede arbeidskontrakter, gode pensjons- og forsikringsordninger til fordeler som du også kan nyte godt av utenom arbeidstiden.

Vi satser på kompetanse og våre ansatte

Mer enn 50% av våre ansatte har høyere helsefaglig utdanning. Det omfatter en doktorgrad, et stort antall helsefaglige mastergrader og personer med bachelorgrad. Vi har leger, vernepleiere, sykepleiere, sosionomer og pedagoger og vi har tilknyttet psykiater og psykolog. I Ecura ønsker vi primært å utvikle egne ansatte fremfor innleie av konsulenter. I dag utføres 90% av våre tjenester gjennom egne ansatte.

Våren 2017 introduserte vi Ecura Akademiet som er et tilbud til både faglærte og ufaglærte der ansatte får generelle og spesialiserte kurs som er relevante for de stillinger de har. Gjennom dette ønsker vi å være bransjens ledende kompetanseselskap. Dette innebærer at vi også ønsker kompetanseutvikling i samarbeid med pårørende og kommuner i Norge. Ecura Akademiet gjennomføres i samarbeid med Høyskolemiljøer i Norge og også ved hjelp av intern spisskompetanse.

Så langt har 100 ansatte påbegynt et kompetanseløft gjennom Ecura Akademiet.

Jobb i ecura

Vi ser etter mennesker med variert bakgrunn og utdanning. Tverrfaglighet gjør oss egnet til å stå på for brukere og pasienter. Summen av utfordringer og muligheter i Ecura er mange. Ønsker du å jobbe hos oss, er det viktig at du også bidrar til innholdet i våre verdier:

ENDRINGSORIENTERT: Vi søker endring til en bedre situasjon for brukere av våre tjenester. Vi søker etter bedre løsninger og god etikk i vårt tjenestetilbud.
CURA (AV LATIN: OMSORG): Vi bidrar til bedre helse og livskvalitet med omsorg for brukere av våre tjenester.
UTVIKLING: Vi er stadig på jakt etter forbedringer og økt kvalitet i vårt tilbud. Vi vektlegger kompetanseutvikling.
RESPEKT: Alle mennesker har en egenverdi og fortjener respekt uavhengig av sin situasjon. Vi behandler våre brukere, kollegaer og oppdragsgivere med respekt.
ANSVARLIGE: Vi går ikke på akkord med vår integritet, er transparente og tar ansvar. Vi opptrer ansvarlig med behandlingsintegritet og oppfyller våre avtaler med oppdragsgivere. Vi har nærhet til brukerne, pårørende og våre ansatte.

Se ledige stillinger her

LEDIG STILLING


Ecura ønsker medarbeidere som er utadvendte og som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Vi ser etter mennesker med variert bakgrunn og utdanning.

SE LEDIGE STILINGER

til toppen

world quality day

Med satsing på kvalitet, kompetanse og innovasjon bygger vi Norges ledende helse- og omsorgsselskap. Ecura er Norges første helseforetak med ISO sertifisering for informasjonssikkerhet.

Vi er også sertifisert for:

Stempelet som bekrefter at Ecura BPA er Kiwa-sertifisert, i tillegg til å være MSYS 004-sertifisert.
ISO: 9001 – Kvalitet
ISO: 14001 – Miljø
ISO: 27001 – Informasjonssikkerhet
ISO: 45001 – Arbeidsmiljø